standard-title Om SIH

Om SIH

Foreningens opgave er, at hjælpe borgere i Haderslev kommune, som er syge eller klemte i systemet.

Udover at yde bistand til møder med kommunen og når lovgivningen bliver svær at forstå, så er foreningen også et fristed, hvor medlemmerne har mulighed for at møde andre ligesindede.

Foreningen har forskellige fora, hvor medlemmerne har mulighed for at dele råd og erfaringer, samt få og have et netværk, som kan være svært at fastholde, når man ikke er i arbejde.

Selvhjælp er en anerkendt og effektiv metode, der giver alle mennesker mulighed for, gensidigt og på lige fod, at dele erfaringer om det der er svært lige nu. Derfor prøver vi, så vidt muligt, at involvere borgeren i alle arbejdsgange og afgørelser.

En af vores opgaver er, at yde selvhjælp i samarbejde med borgerne, herigennem kan andre klemte borgere i systemet drage nytte af vores fælles viden.

 

Styrke

Forskellen på succes og fiasko består ikke i styrke eller viden, men i vilje” By Vince Lombardi

Selvværd

Mennesker er ligesom træer. Den del af træet du kan se, det du selv viser omverdenen, det er din selvtillid. Det er det du omgiver dig med, det du gør og det du kan.
Dit rodnet er dit selvværd. Det består af dine værdier – det, der er vigtig for dig. Dine overbevisninger, det du tror på om dig selv.

Sammenhold

Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. Vi har fælles historier og værdier der gør, at vi forstår hinanden og samarbejder bedst muligt.

Scroll Up