Støt os

Syg I Haderslev | Støt osDin støtte er vigtigt for os, da kun en lille del af vores indtægter er finansieret af forskellige fonde og sponsorater. Via et fast foreningsmedlemskab og / eller din støtte til os som ikke medlem, er du med til at gøre det muligt for os at udføre vores arbejde.

Vi har udvidet de sidste par år vores terræn og tilbyder flere og flere kurser for bisiddere, syge borgere og pårørende. Det store mål er, at blive til en landsforening, som kan hjælpe, informere, uddanne og varetage borgernes interesse i henhold til sygdom og det kommunale system.

Syg I Haderslev drives af frivillige som ikke får løn eller anden tilskud for deres arbejde. Alle vores kurser, rådgivere, foredragsholder osv. skal til gengæld betales af os. Derfor har vi brug for din støtte. Vi arbejder hele tiden på, at udvide vores tilbud til alle der er interesseret i Syg I Haderslev, men dette koster penge og med din hjælp, understøtter du vores arbejde og medlemmernes “kamp mod systemet”.

Du kan indbetale det beløb du ønsker og er ikke bundet til en fast støtte hver måned. Har du forslag, spørgsmål angående et fast sponsorat eller anden støtte, så er du hjertelig velkommen at kontakte os via [email protected] eller telefonisk 22 41 30 20.

Syg i Haderslev har brug for flere bisiddere.

Vi uddanner via en socialjurist (Socialjuridisk Institut Odense) og det koster os ca. 8000 kr. per plads. Hvis du vil hjælpe os med, at uddanne flere dygtige bisiddere, så kan du bruge vores MobilePay. Du kan læse mere om vores bisiddere her: Din ret til en bisidder.

Overfør via bank:

Foreningen Syg I Haderslev
Arbejdernes Landsbank
Reg.: 5386
Konto.: 0243997

Brug MobilePay

Send penge til 7417EX

  • Scan QR-koden med MobilePay.
  • Indtast det beløb du ønsker at støtte os med.
  • Swipe for at sende penge.

Eller følg denne link: https://products.mobilepay.dk/occasionsview-website/box.aspx?5M6NmaLyICBaUekMJLR5A_Btw

Syg i Haderslev | MobilePay QR code

Scan koden med MobilePay eller indtast 7417EX