Handelsbetingelser

Fuld adresse:
Foreningen Syg I Haderslev
Storegade 78c
6100 Haderslev
E-mail: [email protected]
Etableringsår: 2014
CVRnr: 35730397

Priser:
Et medlemskab i foreningen Syg I Haderslev koster 100,00 kroner per år. Kontingentet bliver hvert år fastlagt af generalforsamlingen. Eventuelle ændringer af kontingentet, kan kun ske på generalforsamlingen og bliver meddelt til alle medlemmer.

Betaling:
Foreningen Syg I Haderslev modtager betaling pt. kun via bankoverførsel.
Alle beløb er i Danske kroner (DKK) og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl.

Levering:
Foreningen Syg I Haderslev godkender medlemskabet, så snart kontingentet er indgået på foreningens konto. Når medlemskabet er godkendt, sender foreningen Syg I Haderslev dit medlemskort til den adresse du har angivet i medlemsansøgningen.

Reklamationsret:
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

Refusion:
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret:
Som udgangspunkt kan medlemskontingentet ikke refunderes. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding. I de tilfælde hvor vi tilbagebetaler medlemskontingentet, trækker vi automatisk de gebyrer der bliver os pålagt fra banken, fra det beløb vi overfører til dig. Der kan ikke udbetales kontant. Alle transaktioner sker via vores konto hos Arbejdernes Landsbank.

Ophør / Opsigelse af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab i foreningen Syg I Haderslev, skal du blot sende en mail til [email protected] med dit navn og dit medlemsnummer og dit ønske om ophør af medlemskabet. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent.