standard-title Linkdatabase

Linkdatabase

BEHANDLINGSSTEDER

Her kan du finde et udpluk af behandlingssteder i Haderslev kommune. Mangler der steder her i listen, er du velkommen at kontakte os, så vi får dem her på siden.

Picture of Haderslev Kommunes MisbrugscenterHaderslev Kommunes Rusmiddelcenter (tidl. Haderslev Misbrugscenter)
Sundhedscenter Haderslev
Clausensvej 25
6100 Haderslev
Tlf.: 74 34 86 66
http://www.haderslev.dk/borger/sundhed-og-helbred/alkohol—og-stofproblemer

Hvis du har problemer med alkohol, hash, kokain, heroin, amfetamin eller andre narkotiske stoffer, har du mulighed for at få gratis rådgivning og behandling. Dette gælder også hvis du er pårørende.

På rusmiddelcentret tilbydes borgere over 18 år fri adgang til rådgivning og behandling af misbrugsproblemer.
Ønsker du information eller hjælp til behandling af dit alkoholmisbrug?
Ønsker du information eller hjælp til behandling af dit stofmisbrug?
Er du pårørende til et menneske med misbrugsproblemer?

I åben rådgivning, har du mulighed for at møde op uden at have en aftale. Du kan få rådgivning om de muligheder og tilbud vi har og hvad der skal til for at vi kan hjælpe dig. Vi har åben rådgivning tirsdag klokken 13.30-15.00.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Haderslev Kommunes Rusmiddelcenter – et behandlingstilbud på telefon 74 34 86 66. Du finder os på:
Sundhedscenter Haderslev,
Clausensvej 25,
6100 Haderslev.

Læs meget mere på Haderslev kommunes hjemmeside: http://www.haderslev.dk/borger/sundhed-og-helbred/alkohol—og-stofproblemer

Picture of Lokalpsykiatrien HaderslevHaderslev Lokalpsykiatri
Sundhedscenter Haderslev
Clausensvej 25
6100 Haderslev
Tlf.: 9944 5910

I lokalpsykiatrien modtager man ambulant psykiatrisk behandling. Lokalpsykiatriens medarbejdere udgør et tværfagligt team med indsigt i medicinsk behandling, psykoterapi, psykiatrisk sygepleje og socialrådgivning.

Lokalpsykiatrien i Haderslev tilbyder:
Udredning og behandling af psykiske lidelser.
Sundhedsfaglig kontaktperson, som koordinerer behandlingsforløbet i samarbejde med patienten .
Opsøgende psykoseteam, som er et tilbud til mennesker med langvarige, svære psykoselidelser, problemer med at opretholde kontakten og evt. komplicerende forhold som misbrug eller hjemløshed.

DAT – teamet, som tilbyder terapeutiske behandlingsforløb til mennesker med personlighedsforstyrrelse af borderlinetypen.
Gruppeforløb, hvor undervisning i egen lidelse (psykoedukation) og kognitiv adfærdsterapi er kombineret.

Picture of Rehabiliteringscenter for torturofre RCT JyllandRehabiliteringscenter for torturofre
Gravene 16A, 1. sal
6100 Haderslev
Tlf.: 74 53 25 35
http://www.rct-jylland.dk

RCT – Jylland tilbyder behandling og rehabilitering af torturoverlevere og andre traumatiserede flygtninge. Centret drives som en selvejende institution med en driftsoverenskomst indgået med Region Syddanmark.

RCT tilbyder: Ambulant behandling – både individuelt og i gruppe. Supervision for fagpersonale der arbejder med traumatiserede mennesker. Undervisning omhandlende tortur, menneskerettigheder og behandling af traumatiserede flygtninge.

Rehabiliteringscenter for torturofre RCT Jylland

Picture of SydgårdenSydgaarden
Aabenraa Landevej 120
6100 Haderslev
Tlf.: 7322 1000
http://www.sydgaarden.dk

På Sydgården får du individuel behandling for dit misbrug af alkohol, hash, medicin eller stoffer. Vi tilbyder afrusning med lægehjælp, hvis du har behov for det. Du behandles af fagligt uddannet personale, møder anerkendte metoder og terapiformer. I behandlingen oplever du, at der bliver taget individuelle hensyn til dig og din baggrund. Hvis dit misbrug er forbundet med problemer i din personlighed, hjælper vi dig tilbage til en ny hverdag gennem efterbehandling.

Tilrettelagt i samarbejde med dit kommunale misbrugscenter, indgår du i et fællesskab med op til 24 andre personer. Du kan færdes frit omkring i din fritid, men selvfølgelig må du ikke indtage rusmidler. Opholdet på Sydgården betales af din kommune, af din arbejdsgiver eller af dig selv. Under dit ophold på Sydgården er du væk fra dine sædvanlige problemstillinger og kan koncentrere dig helt om, at få et godt liv uden rusmidler.

Scroll Up