Få teksten læst op:

I samarbejde med GRAM SLOT, EGESKOV SLOT, AARØ'S PERLE og HADERSLEV KOMMUNE, har foreningen Syg i Haderslev ( SIH ) udarbejdet sommerferieaktiviteter for børn og unge, så de trods coronakrisen får en god sommerferie.

Vi har ikke haft meget tid til at forberede os og derfor er det endnu mere fantastisk, at vi i så kort tid (vi havde knap en uge) fik GRAM SLOT, EGESKOV SLOT, AARØ'S PERLE og HADERSLEV KOMMUNE med i planlægningen og bevillingen af midlerne.

Pengene er afsat særligt med tanke på udsatte børn og unge, som måske har haft det svært under coronanedlukningen, og som vil have godt af at komme med på en sommerferieaktivitet og opleve glæde ved at være med i et fællesskab og måske også kan udvikle sig fagligt.

Vi har arrangeret 3 dage i sommerferien hvor der er rige muligheder at lære, at hygge, at have det sjovt, at opleve natur og historie.

Transport:

Vi mødes ved Årøsund havn (ved færgen) klokken 09:00
Færgen sejler til Årø klokken 09:20

Program Årø:

Kl. 10:00 får vi morgenkaffe og rundstykker ved Aarø´s Perle og vi informerer om dagens program.
Kl. 12:00 holder vi frokost.
Kl. 17:00 er der lidt aftensmad.

Vi har organiseret guidet Ø rundtur.
Vores naturvejleder har program til jer.
Der er naturlegeplads, strandtur, forskellige små konkurrencer, snobrød og marshmallow osv.

Vores faste base er ved Aarø´s Perle hvor vi har vores eget telt med kreativhjørne hvor børn kan læse, slappe af, male og lave armbånd osv.

Ø rundturen varer ca. 1 time og slutter ved naturlegepladsen. Alt efter antal deltagere laves der flere rundture, så alle dem der ønsker kan deltage i rundturen.

Husk at have påklædning til det danske vejr.

Det med småt:

  • Tilmeldingen skal ske via nedenstående formular og der er plads til 80 deltagere til dette event.
  • Det er "først til mølle" princippet, så det kan være at vi bliver nødt til at afvise din tilmelding hvis vi allerede er fyldt op med 80 deltagere.
  • Vi forbeholder os retten, at aflyse eventet, i tilfælde af for få tilmeldinger.
  • Forældre / kontaktpersoner er ansvarlige for deres børn. SIH fungerer som vejleder, tovholder, arrangør men ikke som pædagoger eller instruktører.
  • Transport fra og til Årø ( Færgen er gratis) skal i selv sørge for. I enkelte tilfælde kan vi prøve at hjælpe. Kontakt os venligst angående spørgsmål.
  • SIH stiller jer muligheden for aktiviteter i selv vælger om i ønsker at deltage i, til rådighed.
  • Tilmeldingsfrist for Årø er den 28.07.2020

 

OBS: TILMELDING ER LUKKET FOR DENNE BEGIVENHED

Previous reading
Vil du med en tur i skoven?
Next reading
Sommerferieprogram 2020 – EGESKOV SLOT