Få teksten læst op:

I samarbejde med GRAM SLOT, EGESKOV SLOT, AARØ'S PERLE og HADERSLEV KOMMUNE, har foreningen Syg i Haderslev ( SIH ) udarbejdet sommerferieaktiviteter for børn og unge, så de trods coronakrisen får en god sommerferie.

Vi har ikke haft meget tid til at forberede os og derfor er det endnu mere fantastisk, at vi i så kort tid (vi havde knap en uge) fik GRAM SLOT, EGESKOV SLOT, AARØ'S PERLE og HADERSLEV KOMMUNE med i planlægningen og bevillingen af midlerne.

Pengene er afsat særligt med tanke på udsatte børn og unge, som måske har haft det svært under coronanedlukningen, og som vil have godt af at komme med på en sommerferieaktivitet og opleve glæde ved at være med i et fællesskab og måske også kan udvikle sig fagligt.

Vi har arrangeret 3 dage i sommerferien hvor der er rige muligheder at lære, at hygge, at have det sjovt, at opleve natur og historie.

Syg i Haderslev | Ferieprogram 2020 Gram SlotProgram Gram Slot:

I sørger for transport, vi sørger for alt andet.

 • Vi starter klokken 10:00 med velkomst, beskrivelse af dagens program, "hvem er vi" og servering af lidt at drikke og små snaks. Dette foregår i den Holstenske Lade.
 • Klokken 12:00 samles vi alle til en lille frokost.
 • Klokken 14:30 deles der frugt ud til alle.
 • Klokken 15:30 (ca.) serveres der Kaffe / The, sodavand, saftevand og hjemmebagt kage.
 • Klokken 18:00 er der aftensmad med tilberedning over bål. Bålpladsen kan maks. lave mad til ca. 40 personer. Resten laves i køkken hvor i gerne må deltage med madlavning.

Vi har fået følgende lokaler til fri brug:
Naturskolen, bålsted inkl. brænde, adgang til søen og naturarealer med naturvejleder.

Aktiviteter:
Vi har en fast base hvor SIH vil kunne træffes hele tiden. Her har vi et kreativ hjørne hvor børn kan male, slappe af, læse, lege, lave postkort osv.

Vi har arrangeret en GPS skattejagt i slotsparken. Den varer ca. 1 - maks 2 timer og der kan maks. være 30 personer til hver skattejagt. Rammer vi så mange deltagere ( maks. 100) så deler vi dem op i hold og laver flere gange skattejagten.

Der vil være guidede ture gennem slottet, mulighed for snobrød ved bålstedet, tur med naturvejlederen osv. I vælger selv hvordan i ønsker at bruge dagen. Vi sørger for at alt er gratis og der er små forplejninger undervejs.

Denne pakke vi har snøret sammen til jer, har en værdi på 530 kroner per person og i skal ikke betale noget for det. Lov os bare at i nyder dagen og bringer masser af sol og smil med.

Det med småt:

 • Tilmeldingen skal ske via nedenstående formular og der er plads til 100 deltagere til dette event.
 • Det er "først til mølle" princippet, så det kan være at vi bliver nødt til at afvise din tilmelding hvis vi allerede er fyldt op med 100 deltagere.
 • Vi forbeholder os retten, at aflyse eventet, i tilfælde af for få tilmeldinger.
 • Forældre / kontaktpersoner er ansvarlige for deres børn. SIH fungerer som vejleder, tovholder, arrangør men ikke som pædagoger eller instruktører.
 • SIH stiller jer muligheden for aktiviteter i selv vælger om i ønsker at deltage i, til rådighed.
 • Transport fra og til Gram Slot skal i selv sørge for. I enkelte tilfælde kan vi prøve at hjælpe. Kontakt os venligst angående spørgsmål.
 • Tilmeldingsfrist for Gram Slot er den 09.07.2020

 

OBS: TILMELDING ER LUKKET FOR DENNE BEGIVENHED

Previous reading
Sommerferieprogram 2020 – EGESKOV SLOT
Next reading
Spørgsmål til analysen fra Mploy og Haderslev Kommune