Foreningen “Syg i Haderslev”, som tæller mere end 500 medlemmer, som alle er ramt af sygdom og ofte kæmper en hård kamp for at få hverdagen til at nå sammen – arrangerer lørdag en familiedag, hvor man kan komme lidt på afstand af det hele.

En virksomhed i Haderslev har betalt for, at Syg i Haderslev har hele lystfiskesøen på Ribe landevej for sig selv i tidsrummet 9-15. Og andre virksomheder har sponsoreret således at der kan serveres kaffe og boller – ligesom der er præmier til sjove konkurrencer – især for børnene.

For det er en familiedag, så medlemmerne opfordres til at tage hele familien med. Det er gratis at deltage og man bestemmer selv hvornår og hvor længe man vil være med. Og om man evt har lyst til at fiske.

Fra klokken 9.00 er der kaffe/the med boller og klokken 12.00 bliver grillen tændt. Så kan man grille medbragt mad. Og så vil der være snobrød til børnene, forlyder det.

Medlemmer kan tilmelde sig via foreningens facebookgruppe, og hvis man gerne vil med – men ikke kan komme derud – så skal man ligeledes skrive det her. “Så finder vi ud af noget,” lyder det fra arrangørerne.

Previous reading
Ud af mørket. Vis ansigt!
Next reading
Er det altid godt at have en ven i nøden?