Når man snakker om syge mennesker, kontanthjælpsloftet, jobparate, generelt mennesker der lever af offentlig forsørgelse, så får man indtrykket af, at man snakker om tal. Om statistiker og regnestykker. Det er sjældent man får ansigtet eller historien bag disse tal at kende.

Uanset hvorfor man er havnet i “systemet”, så er der altid en historie bag. Nogen gange en banal lille historie, men oftest en historie om sygdom, svigt, familie, kommunal forfølgelse og umenneskelighed.

Vi vil gerne lave om på det. Vi vil gerne give DIG ansigtet tilbage. Vise dig og alle andre de historier der ligger bag statistikken. Der er reale mennesker vi har at gøre med og alle har oplevet andre ting, der gjorde, at man ikke kan arbejde mere end man kan.

Syg I Haderslev | Vi giver dig et ansigt
Syg I Haderslev | Vi giver dig et ansigt

Her på SygIHaderslev.dk vil vi offentliggøre DIN historie og DIT ansigt, så alle kan følge med, hvad det vil sige, at være syg og / eller klemt i systemet.

12 personer hvert år, får muligheden at fortælle om deres forløb. Hvordan det har påvirket familien, en selv, hvilke bekymringer, hvilke sorg man har gennemgået. Det bliver det vi kalder for “Månedens ansigt“. En rubrik, som skal vise politikerne, at uanset hvad de beslutter, så ender det med at berøre reale mennesker og deres verden.

Hvis DU ønsker at deltage i denne rubrik, så er du hjertelig velkommen, at sende et ansigtsbillede af dig og din historie til mail@sygihaderslev.dk

Vi hjælper selvfølgelig også gerne med at tage billeder af dig og formulere / korrigere i din tekst.

Håbet er, at næste gang der bliver snakket statistik, penge, regnestykker, at dem der lave disse tal, ser et ansigt og kender konsekvenserne af deres beslutninger.

Previous reading
Lena og alle de andre – del 2
Next reading
SIH fejrer familie/hyggedag