Få teksten læst op:

Vind 1 års gratis medlemskab for året 2021

Vi har fået en donation fra en borger som tillader os at give 5 x 1 års medlemskab til jer.

Selvom et normalt medlemskab kun koster 100 kroner om året, så er der stadig mange der enten ikke har råd eller tøver med at binde sig til et medlemskab. Derfor er vi meget glade over at vi nu kan trække lod om alt i alt 5 gratis medlemskaber som en gave til dig.

Syg i Haderslev | Vind 1 års gratis medlemskab for året 2021

Hvorfor er det dig der skal vinde?

Send os en mail med teksten GRATIS MEDLEMSKAB, din begrundelse og dit navn til medlem@sygihaderslev.dk.

Vi skal have din begrundelse senest torsdag den 31. december. De heldige vindere bliver kontaktet via mail, så vi kan få de informationer vi skal have for at kunne fremstille medlemskortet 2021 (Navn, Adresse, Fødselsdag, Telefonnummer og mailadresse). OBS: VI SPØRGER ALDRIG EFTER CPRNUMMER ELLER NEMID!

Konkurrencen blev gjort muligt pga. en donation af en borger der ville støtte vores kamp for syge og ledige borgere der er klemt i jobcentersystemet. Der skal lyde en hjertelig tak for at tro på vores værdier, vores kampgejst og vores indsats for dem der har brug for en ekstra støtte.

Det med småt

  • Et medlemskab forpligter ikke til noget.
  • Medlemskabet bliver IKKE automatisk forlænget efter 1 år (Ingen abonnement). Et hvert medlem får i udgangen af året en mail om, at medlemskabet KAN forlænges til endnu 1 år (Medlemskabet koster 100.00 DKK).
  • Et medlemskab i foreningen Syg i Haderslev giver stemmeret hos foreningens generalforsamling.
  • Eksisterende medlemmer kan ikke deltage i konkurrencen, men kender i nogen som gerne vil være medlem, så er i hjertelig velkommen at dele opslaget med de pågældende personer.

Du kan læse mere om vores medlemskab her: https://sygihaderslev.dk/bliv-medlem/medlem-i-foreningen/

Previous reading
Generalforsamling 2021
Next reading
Vil du med en tur i skoven?