Syg i Haderslev | Mødrehjælp

Haderslev lokalforening af mødrehjælpen er sat i verden for at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier i lokalområdet.

Vi er blevet kontaktet af Mødrehjælpen i Haderslev om et tilbud de laver, som vi i Syg I Haderslev syntes var så fantastisk, at vi gerne vil promovere det lidt.

Den Rullende Kagemand
Alle børn skal have mulighed for at blive fejret af vennerne.
Den Rullende Kagemand er en hjælp til forældre, der af personlige, økonomiske, og / eller helbredsmæssige årsager mangler overskud til at holde børnefødselsdag for deres barn.

Det helt centrale formål med Den Rullende Kagemand er at give alle børn mulighed for at fejre deres fødselsdag sammen med vennerne fra fx skolen eller børnehaven.

Hvad består Den Rullende Kagemand af?
Den Rullende Kagemand består af en fødselsdagspakke med indhold til at afholde en festlig børnefødselsdag. Pakken indeholder mad, drikke og pynt til at afholde en fødselsdag for op til 25 børn. Derudover får fødselsdagsbarnet en gave til 200 kroner.

Fødselsdagshjælpen skal bruges til at invitere barnets børnehave- eller klassekammerater eller familien til fødselsdagsfest.

Hvem kan ansøge om Den Rullende Kagemand?
Den Rullende Kagemand kan søges til børn, der fylder fra 3-16 år. Ansøger skal være bosiddende i Haderslev Kommune eller Tønder Kommune for at modtage hjælpen.

Sådan ansøger du
Du ansøger ved at udfylde et ansøgningsskema, som mailes til: Haderslev.lf@moedrehjaelpen.dk, skriv “Ansøgning DRK” i emnefeltet. Hvis du ikke har mulighed for at scanne skemaet ind, kan du tage et billede af skemaet med telefonen og vedhæfte det i mailen.

Du kan også udfylde og aflevere ansøgningsskemaet i Mødrehjælpens butik, Storegade 26, 6100 Haderslev.

Ansøgningsfrist
Af hensyn til udvælgelse og planlægning, er det meget vigtigt, at vi har din ansøgning mindst 3 uger før fødselsdagen skal afholdes. Du får svar fra os senest en uge efter, at vi har modtaget ansøgningen.
Kontaktperson: Margit V. Decker mail haderslev.lf@moedrehjaelpen.dk eller tlf. nr. 61344896

Derfor kan vi uddele Den Rullende Kagemand
Det er udelukkende muligt for at os at uddele Den Rullende Kagemand på grund af donationer fra lokale fonde, loger og virksomheder, herunder Tryg Fonden og Max Chr. Schaumann og hustru Jensine Schaumanns Legat.

Alle oplysninger behandles fortroligt jf. lokalforeningens privatlivspolitik, som du kan se længere nede på denne side.

Ansøgningsskema: Mødrehjælpen Ansøgningsskema den rullende kagemand-1
Mødrehjælpen Haderslev hjemmeside: https://moedrehjaelpen.dk/holdepunkt/lokalforeninger/sydjylland-og-fyn/lokalforening-haderslev/
Mødrehjælpen Haderslev på Facebook: https://www.facebook.com/Moedrehjaelpenhaderslevlokalforening/

Previous reading
Generalforsamling 2019
Next reading
Jul i Haderslev