Pressemeddelelse Foreningen Syg I Haderslev

Bestyrelsen for Syg i Haderslev ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere et rigtigt godt nytår.

2017 blev året, hvor bestyrelsen for alvor følte, at der blev lyttet til os.

Vi har haft nogle gode konstruktive dialogmøder med ledelsen for job- og ydelsescenter, samt møder med udvalgsformanden for Beskæftigelse og Integration. Det nye samarbejde har bl.a. udvirket en ny måde at foretage møder i rehabiliteringsteamet på, til stor glæde for borgerne i Haderslev Kommune.

Desuden har vi været inviteret til at komme med input til den nye Beskæftigelsesplan 2018.

Syg I Haderslev | Foredrag med Peter Thybo
Foredrag med Peter Thybo “DET DOBBELTE KRAM”

Ligesom vi har afholdt et foredrag med sundhedsinnovator Peter Thybo i tæt samarbejde med Haderslev Jobcenter. En meget stor øjenåbner for de mange fremmødte foreningsmedlemmer og jobcentermedarbejdere, hvor de bl.a. fik gode værktøjer til mødet med ”Systemet”.

Flere initiativer i samme stil står højt på ønskesedlen, og vil blive hilst velkommen med stor glæde af både bestyrelsen samt medlemmerne. 2017 blev også året, hvor der internt i foreningen blev ro på bagsmækken.

2018 blev skudt godt i gang allerede i slutningen af december, da JydskeVestkysten publicerede det nye byråds arbejdspapir.
I den forbindelse vil Syg i Haderslev gerne lykønske alle byrådsmedlemmer med deres hverv som folkevalgte.

Glæden var stor, da vi i avisen kunne læse, at fællesgruppen lægger op til en gennemgang af sygedagpengeområdet, og gerne i tæt samarbejde med foreningen Syg i Haderslev. Du kan læse om artiklen her: https://www.jv.dk/haderslev/Det-vil-den-borgerlige-faellesgruppe-i-de-naeste-fire-aar/artikel/2571531

Vi afventer spændt en invitation, så vi kan få afklaret, hvordan dette samarbejde skal udmønte sig. Det er positivt, at fællesgruppen vil se mennesket før, og at der skal laves individuelle forløb for de enkelte.

Bestyrelsen for Syg i Haderslev vægter retssikkerheden højt, derfor glæder det os, at der netop skal fokus på området. Syge borgere skal hjælpes til en værdig hverdag, også selv om man ikke kan være på arbejdsmarkedet længere af den ene eller anden grund.

Vi i bestyrelsen glæder os i hvert fald til det fremtidige samarbejde med det nye byråd, udvalgsmedlemmer samt lederne.

Endnu en gang ønsker vi GODT NYTÅR

Previous reading
Ny formand i foreningen Syg i Haderslev
Next reading
Region Syddanmark ansatte psykiater, der er dømt for mishandling og beskyldt for at krænke otte kvinder