Udover at hjælpe hinanden med at forstå regler og paragraffer, kæmpe for vores ret om fair behandling af jobcentret og meget andet trist, hårdt og opslidende arbejde mod systemet, er vi selvfølgelig også et netværk – for nogen en slags familie – der værner om hinanden.

Vi afholder kaffemøder, hvor alle der har lyst til det, kan komme forbi og få en snak om alt og intet. Her holder vi med vilje vores daglige kampe udenfor og nyder bare at lære andre mennesker at kende, få en kop kaffe, the eller sodavand. Dette foregår i Frivillighedens Hus på Storegade 80 i Haderslev.

Det er rart at mærke, man ikke er alene og vi faktisk er mange der sidder i samme båd. Ved disse møder kommer såvel nye som gamle medlemmer, og snakker sammen, deler erfaringer osv.Bare det med at lytte til hinanden og evt. støtte i et opstået problem. Om det nu er manglende bisidder eller private ting.

Vi plejer at mødes 2 tirsdage og 2 onsdage om måneden klokken 10:00 – 12:00. Du kan se i vores kalender, hvornår de næste kaffemøder afholdes.

Det koster 20,- kroner at deltage, hvoraf vi dækker udgifterne til leje af lokale og drikkevarer. Der er også (næsten) altid nogen, der kommer med lidt kage eller rundstykker. Du er hjertelig velkommen til at besøge os og enten bare sidde og kigge, hvad vi laver eller snakke løs om alt hvad du har lyst til

Syg I Haderslev | Kaffemøde

Syg I Haderslev | Kaffemøde