Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Generalforsamling 28.05.2020 (UDSKUDT PÅ UBESTEMT TID)

28. maj klokken 19:00 - 22:00

Foreningen Syg I Haderslev | Logo
close

I har sikkert alle fulgt med i medierne det sidste stykke tid angående coronavirus COVID-19.

Efter den seneste udtalelse af statsminister Mette Frederiksen i aftes, har vi i bestyrelsen besluttet at udskyde generalforsamlingen på ubestemt tid.

Situationen er for alvorligt og vi er bange for, at nogle af vores medlemmer er for sårbare til at blive udsat et potientielt sikkerhedsrisiko.

Vi har ikke fået informationer om at nogle af vores medlemmer er smittet og vi vil være sikker på at det forbliver sådan. Derfor udskyder vi generalforsamlingen indtil videre.

Vi håber på jeres forståelse. Der er ingen grund at sprede panik, men vi bliver nødt til at forholde os til regeringens og sundhedsstyrelsens anbefalinger og det gør vi hermed.

Et nyt tidspunkt bliver meldt ud så snart vi ved mere.

I kan følge med på sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Generalforsamlingen er den bedste mulighed for dig, aktiv at bestemme foreningens kurs.

1 gang om året bestemmer alle foreningens medlemmer, hvordan vi skal arbejde for jer og hvad i ønsker at vi prioriterer. Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. Vi har fælles historier og værdier der gør, at vi forstår hinanden og samarbejder bedst muligt. Foreningens opgave er, at hjælpe borgere i Haderslev kommune, som er syge eller klemte i systemet.

For at du aktiv kan være med til at gøre en forskel, er det nødvendigt at du er medlem af foreningen. Stemmeret til generalforsamlingen gives kun til medlemmer. Du kan melde dig ind som medlem her: https://sygihaderslev.dk/bliv-medlem/medlem-i-foreningen/

Udover at yde bistand til møder med kommunen og når lovgivningen bliver svær at forstå, så er foreningen også et fristed, hvor medlemmerne har mulighed for at møde andre ligesindede.

Foreningen har forskellige fora, hvor medlemmerne har mulighed for at dele råd og erfaringer, samt få og have et netværk, som kan være svært at fastholde, når man ikke er i arbejde.

Selvhjælp er en anerkendt og effektiv metode, der giver alle mennesker mulighed for, gensidigt og på lige fod, at dele erfaringer om det der er svært lige nu. Derfor prøver vi, så vidt muligt, at involvere borgeren i alle arbejdsgange og afgørelser.

En af vores opgaver er, at yde selvhjælp i samarbejde med borgerne, herigennem kan andre klemte borgere i systemet drage nytte af vores fælles viden.

Målet med Syg I Haderslev har alle dage været, at forbedre forholdende for sygdomsramte og “klemte” personer i jobcentersystemet. Vi har udvidet de sidste par år vores terræn og tilbyder flere og flere kurser for bisiddere, syge borgere og pårørende.

Det store mål er, at blive til en landsforening, som kan hjælpe, informere, uddanne og varetage borgernes interesse i henhold til sygdom og det kommunale system.

Detaljer

Dato:
28. maj
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Syg I Haderslev
Hjemmeside:
www.sygihaderslev.dk

Sted

Frivilligcenter Haderslev
Storegade 80
Haderslev,6100Danmark
+ Google Maps
Telefon:
73 52 20 39
Scroll Up