Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling 28.05.2020

28. maj 2020 klokken 19:00 - 22:00

Foreningen Syg I Haderslev | Logo

Generalforsamlingen er den bedste mulighed for dig, aktiv at bestemme foreningens kurs.

1 gang om året bestemmer alle foreningens medlemmer, hvordan vi skal arbejde for jer og hvad i ønsker at vi prioriterer. Et stærkt sammenhold kommer ikke af sig selv. Vi har fælles historier og værdier der gør, at vi forstår hinanden og samarbejder bedst muligt. Foreningens opgave er, at hjælpe borgere i Haderslev kommune, som er syge eller klemte i systemet.

For at du aktiv kan være med til at gøre en forskel, er det nødvendigt at du er medlem af foreningen. Stemmeret til generalforsamlingen gives kun til medlemmer. Du kan melde dig ind som medlem her: https://sygihaderslev.dk/bliv-medlem/medlem-i-foreningen/

Udover at yde bistand til møder med kommunen og når lovgivningen bliver svær at forstå, så er foreningen også et fristed, hvor medlemmerne har mulighed for at møde andre ligesindede.

Foreningen har forskellige fora, hvor medlemmerne har mulighed for at dele råd og erfaringer, samt få og have et netværk, som kan være svært at fastholde, når man ikke er i arbejde.

Selvhjælp er en anerkendt og effektiv metode, der giver alle mennesker mulighed for, gensidigt og på lige fod, at dele erfaringer om det der er svært lige nu. Derfor prøver vi, så vidt muligt, at involvere borgeren i alle arbejdsgange og afgørelser.

En af vores opgaver er, at yde selvhjælp i samarbejde med borgerne, herigennem kan andre klemte borgere i systemet drage nytte af vores fælles viden.

Målet med Syg I Haderslev har alle dage været, at forbedre forholdende for sygdomsramte og “klemte” personer i jobcentersystemet. Vi har udvidet de sidste par år vores terræn og tilbyder flere og flere kurser for bisiddere, syge borgere og pårørende.

Det store mål er, at blive til en landsforening, som kan hjælpe, informere, uddanne og varetage borgernes interesse i henhold til sygdom og det kommunale system.

Detaljer

Dato:
28. maj 2020
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Syg I Haderslev
Hjemmeside:
www.sygihaderslev.dk

Sted

Frivilligcenter Haderslev
Storegade 80
Haderslev,6100Danmark
+ Google Maps
Telefon:
73 52 20 39
Scroll Up